Asiakkaitamme

Valmispiiput ovat kiinteä osa nykypäivän rakentamista. OnPiippuja toimitetaan ja asennetaan jatkuvasti eri puolille Suomea. Asiakkaina ovat yksittäiset rakentajat, talotoimittajat sekä rakennusliikkeet.

Veikko ja Eira, Mäntsälä

Veikko ja Eira Mäntsälästä hankkivat keväällä 2013 talopaketin, jonka toimitukseen ei kuitenkaan kuulunut tulisijaa ja savupiippua. Asiantunteva talomyyjä pystyi kuitenkin hyvien kokemusten perusteella suositteleman hormitoimittajaksi OnPiippua. Veikko ja Erja päättivät luottaa myyjän suositteluun.

Sovitulla viikolla OnPiipun takuuasennusryhmä suoritti asennuksen reilussa tunnissa. "Asennus sujui kaikin puolin hyvin ja nopeasti", toteaa Veikko. "Ei mitään ongelmia, meni niin kuin pitikin." "Takan eduslasi kyllä puuttui toimituksesta, mutta se toimitettiin myöhemmin perille", täsmentää Eira.

Veikko ja Eira ovat tyytyväisiä valintaansa. He voivat suositella turvallista ja vaivatonta OnPiippua myös muille talonrakentajille.

Tuomo, Espoo

Rakennusalalla toimiva Tuomo Espoosta halusi valita mahdollisimman helpon ja nopean valmispiippuratkaisun.

OnPiippu löytyi sattumalta nettiä selatessa. Tuomo kiinnostui OnPiipusta heti, mutta epäili sitä kalliiksi. "Lähetin kuitenkin tarjouspyynnön ja pikavauhtia saapunut tarjous yllätti positiivisesti", muistelee Tuomo. "Valinta oli sillä selvä."

"Asennus sujui nopeasti ja ammattitaitoisesti. Kaikki tuli ajallaan. Voin suositella ja olen jo suositellutkin OnPiippua muille rakennusalalla toimiville kumppaneille", summaa Tuomo.

Omatoimirakentaja Markus

Omatoimirakentaja Markus Varsinaissuomesta valitsi rakenteilla olevaan taloonsa OnPiipun asennusnostolla.

Markus toimi asennuksessa OnPiippu-asentajan apuna. Pitkän, noin 8-metrisen piipun asennus sujui nosturin avulla yllättävän vaivattomasti — piippu oli paikallaan noin puolessa tunnissa. Käsistään taitavan Markus halusi itse hoitaa läpivientien eristeet ja tiivistykset sekä piipun pellitykset.

"Asennus, toimitus ja kaikki muutkin sujuivat odotetulla tavalla", toteaa Markus tyytyväisenä.

Hangon Grand

Hangon Grand

Hangon Grand käsittää 30 korkeatasoista asuntoa, joissa kaikissa sauna, ilmastointi ja iso terassi merinäköalalla. Hangon Grand -kokonaisuuteen on suunniteltu 29 tulisijaa, joiden hormistot toteutetaan OnPiippu-konseptilla 4-hormisina erikoismalleina.

Espoon Adjutantti

Espoon Adjutantti

Adjutantti edustaa uutta ekotehokasta kaupunkiasumista. Se on suunniteltu vuoden 2010 alusta voimaan astuneiden tiukkojen energiamääräysten mukaisesti ja kuuluu parhaaseen A energialuokkaan. Ylimpien kerrosten asunnoissa on myös takat, joiden hormistot toteutetaan 2-hormisilla OnPiipuilla. Piippujen yläpäät on toteutettu erikoisratkaisuin luomaan arkkitehtoonista ilmettä.

Veneenveistäjänranta

Veneenveistäjänranta

Asunto Oy Veneenveistäjänrannan valoisissa kodeissa moderni arkkitehtuuri ja korkeatasoinen rakentaminen yhdistyy Suomenlahden kauneimpiin merimaisemiin. Veneenveistäjänrannan asuntoihin asennetaan yhteensä 22 takkaa, joiden hormistot rakennetaan OnPiippu-tekniikalla.

Hietalahden Helmi

Hietalahden Helmi

Uusi 2010-luvun arkkitehtuuria huokuva Asunto Oy Hietalahden Helmi rakennetaan Helsinkiin, Hietalahden rannan tuntumaan. Suunnittelun lähtökohtana on ollut kotimaisuus ja laadukas toteutus. Talo rakennetaan myös vaativien energiamääräysten mukaan. Talon savuhormistot toteutetaan 3-hormisilla OnPiipuilla.

Koukkuniemenranta

Koukkuniemenranta

Espoon Koukkuniemenrantaan on valmistumassa neljä kerrostaloa ja seitsemän paritaloa, jotka jakautuvat neljään itsenäiseen asunto-osakeyhtiöön. Korkeatasoisissa rantapuisto- ja merinäköala-asunnoissa on yli 50 erilaista takkaa, joiden hormistot on toteutettu OnPiipuilla. Pisimmät piiput ovat 15 metrin pituisia.