Aidosti valmis piippu

Yksi elementti

OnPiippu on aidosti valmis. Se on yhtenä kokonaisena elementtinä toimitettava valmispiippu.

Heti käyttövalmis

OnPiippu on asiakkaalle toimitettaessa käyttövalmis piippu. Siihen voidaan heti kytkeä tulisijat ja se voidaan ottaa käyttöön jo rakennusaikaiseen lämmitykseen. Savupellit sekä tulisijojen ja nokiluukkujen liitännät ovat valmiina halutuilla paikoillaan.

Kestävä

OnPiippu on kotimainen laatutuote. Jokainen OnPiippu valmistetaan teollisesti tehtaassa. OnPiipulla on kymmenen vuoden takuu valmistus- ja materiaalivirheille. OnPiippu kestää vuosikymmeniä – "isältä pojalle". Takuuasennus viimeistelee turvallisen hankinnan.

Pyydä pikatarjous OnPiipusta

Valmispiippu on vaivaton

Helppo Ja kustannustehokas OnPiippu on markkinoiden vaivattomin tapa hankkia piippu. Mittatilaustyönä valmistettu valmispiippu toimitetaan ja asennetaan käyttövalmiiksi pituudesta riippumatta. Kokonaiskustannuksiltaan OnPiippu on kilpailukykyinen. OnPiippu-asiakkaat eivät tarvitse monia eri ammatilaisia piipputyömaalle. Telinetyöt, tavaroiden kantaminen sisälle, ullakolle ja katolle, sekä jälkisiivous jäävät pois. Asentaminen voidaan toteuttaa sääolosuhteista riippumatta.

Käyttäjän tarpeisiin

OnPiippu mukautuu käyttäjän tarpeiden mukaan räätälöitynä jokaiseen kohteeseen. OnPiippu sijoitetaan juuri oikealle paikalleen monienkin kerrosten ja välipohjien läpi. Tulisijoja voi sijaita eri kerroksissa ja eri puolilla piippua. Savupellit voidaan sijoittaa juuri sopiviin kohtiin. Nokiluukutkin voivat sijaita nuohouksen ja sisustuksen kannalta optimaalisissa paikoissa. OnPiippu erikoismallit ovat toteutettavissa myös vaativiin arkkitehtonisiin kohteisiin! OnPiipun voi pinnoittaa sisustukseen ja tulisijoihin sopivaksi esim. rappaamalla tai slammaamalla, laatoittamalla, maalaamalla tai pellittämällä.

Kaikkiin tulisijoihin

OnPiippuun voi kytkeä lähes kaikki markkinoilla olevat tulisijat. Turvallinen OnPiippu soveltuu niin takoille, uuneille, kiukaille, liesille kuin lämmityskattiloillekin.

Parasta turvallisuutta

3-kerrosrakenteinen ja saumaton OnPiippu on markkinoiden paloturvallisin savuhormisto. OnPiippu on CE-merkitty tuote. Vaativissa VTT:n testeissä OnPiipun tiiveys, nokipalonkestävyys, paloturvallisuus suurillakin yläpohjan eristemäärillä sekä monet muut ominaisuudet ovat vakuuttavia. Suojaetäisyydet palaviin rakenteisiin korkeimmassa T600 -lämpötilaluokassa ovat minimaaliset 20 tai 50 mm, piipputyypistä riippuen.

Katso 50 syytä, miksi valita OnPiippu

Onko OnPiippu sinun valintasi?
Lähetä tarjouspyyntö nyt! Vastaamme nopeasti.

CE hyväksytty

valmispiippu piippu